Muziek

Ik geef muziekadvies op maat. Sommigen zeggen: over smaak valt niet te twisten. Helemaal mee oneens, ik doe niks liever! Als music director van NPO 3FM, XITE en Pinguin Radio heb ik ervaring met het uitstippelen van een muziekbeleid voor diverse mediaplatforms. Ook heb ik een groot netwerk in de muziekindustrie. Welke releases zijn niet te missen? Waar luistert een nieuwe generatie naar? Hoe klinkt een merk?

Release

In opdracht van Ajax Media coördineerde ik onlangs de release van ‘Bem-Vindo Antony’. Met de talentvolle Sarita Lorena en haar team, maakten we een zomerhit om de nieuwe Braziliaanse aanwinst welkom te heten.

Advies

Ik geef muziekadvies op maat en zoek graag samen naar antwoorden op die vragen.  Wat kan ik voor je doen?

  • Professionele curatie van muziek voor merken en winkels
  • Selectie en licensering (musical supervision) voor video’s, bijvoorbeeld commercial of drama
  • Ondersteuning van muzikaal talent: ik zet mijn netwerk graag voor je in!

Neem gerust contact met me op, of check één van mijn playlists op Spotify. Zoals Goednieuw, met nieuwe toffe muziek.

Tekst

Stukken die ik schreef over muziek en ik geef muziekadvies op maat

In 2010 reisde ik als freelancer in drie maanden tijd in mijn eentje langs 28 muziekfestivals in 14 landen. Ik maakte dagelijks reportages voor Kink FM, schreef stukken voor verschillende media – en had bovendien de zomer van mijn leven. In de afgelopen tien jaar schreef ik verder ook voor o.a. (Nieuwe) Revu, Vice/Noisey en dagblad Spits.

Dus zoek je een freelance schrijver die zowel de taal van de festivalbezoeker als de festivalboeker spreekt? Neem contact met me op!